Про деякі аспекти вдосконалення законодавства з питань вирішення індивідуальних трудових спорів - Шевченко, Д.В. (Держава і право, 2011)
Розглядаються деякі аспекти вдосконалення законодавства з питань вирішення індивідуальних трудових спорів. Вносяться пропозиції щодо вдосконалення процедури врегулювання розбіжностей між працівниками та роботодавцями, діяльності комісії з трудових спорів.