Напрями діяльності МВС України щодо забезпечення гласного контролю за перебуванням особи на визначеній території - Пихтін, М.П. (Держава і право, 2011)
Статтю присвячено огляду питань правового забезпечення гласного контролю за пересуванням особи у межах визначеної території за допомогою технічних засобів.