Правовідносини виконання бюджету за доходами - Чернадчук, В.Д. (Держава і право, 2011)
Досліджуються теоретико-прикладні проблеми правовідносин виконання бюджету. Виявлено ознаки цих правовідносин та особливості суб’єктного складу та об’єкту правовідносин. Проаналізовано бюджетно- правову термінологію і запропоновано визначення окремих понять, зокрема бюджетних коштів, доходів бюджету.