Територія, що зазнала радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи як складова частина екомережі України - Кишко-Єрлі, О.Б. (Держава і право, 2011)
Визначені правові підстави включення радіоактивно забруднених та радіаційно небезпечних земель до екомережі України та надані рекомендації щодо вдосконалення законодавства України в цій сфері.