Щодо питання усунення дублювання повноважень органів державної влади у сфері контролю за використанням та охороною земель - Городецька, І.А. (Держава і право, 2011)
Сформульовані науково обґрунтовані рекомендації щодо усунення дублювання повноважень органів у сфері державного контролю за використанням та охороною земель.