Конституційно-правовий механізм захисту прав людини від дискримінації в Україні - Шкарбан, В.Ю. (Держава і право, 2011)
Досліджено конституційно-правовий механізм захисту від дискримінації в Україні. Проаналізовано його переваги, недоліки та результативність застосування. Враховуючи розглянуті характеристики та особливості боротьби з дискримінацією, автор пропонує можливість удосконалення державного механізму захисту.