Поглиблюючи взаємодiю науки i влади (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
11 вересня ц. р. відбулася зустріч Президента України В.А.Ющенка з президентом Національної академії наук України академіком НАН України Б.Є.Патоном.