Історія становлення міжнародного суду ООН - Терещенко, О.В. (Держава і право, 2011)
Досліджується історія розвитку міжнародного правосуддя та діяльності інституту судової системи на міжнародному рівні, особливості становлення Міжнародного Суду ООН та його попередниці Постійної Палати міжнародного правосуддя в рамках Ліги Націй.