Фінансова основа місцевого самоврядування: теоретико-правові проблеми забезпечення - Духовна, О.В. (Держава і право, 2011)
Досліджено правову природу місцевих фінансів. Визначено їх місце та роль у фінансовій системі України, а також у забезпеченні реалізації покладених на органи місцевого самоврядування завдань та функцій.