Місце юридичних санкцій в системі фінансово-правового примусу - Занфіров, М.В. (Держава і право, 2011)
Досліджується виникнення фінансово-правових відносин, особливості дії фінансово-правових норм, поняття фінансово-правового примусу, місце та роль санкцій фінансово- правових норм в системі фінансово-правового примусу.