Правова природа митних правовідносин - Оніщик, Ю.В. (Держава і право, 2011)
Розглядається одна із фундаментальних категорій митного законодавства – митні правовідносини. З’ясовується їх правова природа та аргументовано доводиться, що митні правовідносини регулюються сукупністю правових норм різної галузевої належності.