Пріоритетні напрями розвитку інформаційного права в Україні - Баранов, О.А. (Держава і право, 2011)
Розглядаються питання визначення напрямів розвитку інформаційного права в Україні, як стимулюючого фактору розвитку інформаційного суспільства.