Правові аспекти усиновлення іноземцями українських дітей, які є громадянами України - Главацький, М.В. (Держава і право, 2011)
Розглядаються основні засади процедури усиновлення іноземними громадянами дітей, які проживають на території України і мають українське громадянство.