Проблеми формування інституту права та інституту законодавства житлово-комунального господарства на селі - Латишева, В.В. (Держава і право, 2011)
Досліджуються норми права, що регулюють відносини у сфері житлово-комунального господарства на селі, які становлять відповідний інститут аграрного права. Запропоновано розробити та прийняти нові приписи, які б становили інститут законодавства житлово-комунального господарства на селі.