Державна забезпеченість правового регулювання у контексті розвитку системи соціального регулювання - Іщенко, І.А. (Держава і право, 2011)
Розкривається сутність феномена правового регулювання, що аналізується крізь призму визначення його основних властивостей. Визначається місце і роль правового регулювання в загальній системі соціального регулювання, вказує на спільні та специфічні ознаки цього процесу.