Муніципальні права особистості як об’єкт прокурорського нагляду: гносеологічні та аксіологічні підходи - Єгоров, О.Є. (Держава і право, 2011)
Досліджується проблематика прокурорського нагляду за дотриманням прав і свобод людини і громадянина в сфері місцевого самоврядування, яка знаходить вирішення у формуванні практично нового об’єкту прокурорського нагляду – муніципальних прав особистості.