Проблеми вдосконалення законодавства про екологічний аудит в Україні - Стрельник, В.В. (Держава і право, 2011)
Розглянуто необхідність вдосконалення окремих аспектів правового забезпечення екологічного аудиту як виду незалежного екологічного контролю в ринкових умовах.