Деякі особливості використання результатів оперативно-розшукової діяльності у кримінальному процесі - Рогатинська, Н.З. (Держава і право, 2011)
Досліджено особливості використання матеріалів оперативно-розшукової діяльності, які виникають у кримінальному судочинстві. Розкрито завдання оперативно- розшукової діяльності та її роль у доказуванні. Визначено правові підстави для здійснення оперативно-розшукової діяльності.