Повторність, пов’язана з протидією розслідуванню злочинів - Дирдін, М.Є.; Грицюк, І.В. (Держава і право, 2011)
Висвітлюються питання, пов’язані з протидією розслідуванню злочинів. На основі аналізу нормативних та наукових джерел зазначається, що будь-яка форма протидії, виходячи з умов виникнення, як правило, впливає на ступінь повторності у конкретній слідчій роботі.