Інституціонально-політичні чинники стереотипізації індивідуальної та суспільної свідомості - Михальчук, Н.В. (Держава і право, 2011)
Аналізуються інституціонально-політичні чинники стереотипізації, вплив яких реалізується на трьох основних рівнях політичної свідомості та політичної активності – індивідуальному, груповому та загальнонаціональному соціально-політичному.