Система спеціально-правових гарантій реалізації корпоративних прав акціонера - Волощенко, Т.М. (Держава і право, 2011)
Аналізується сучасне українське законодавство, що регулює діяльність акціонерного товариства у сфері створення надійного механізму для забезпечення реальної можливості захисту інтересів акціонера шляхом реалізації його суб’єктивного права в системі спеціально-правових гарантій корпоративних прав.