Критерії суспільно корисної роботи, що виконується засудженими до громадських робіт - Мозгова, В.А. (Держава і право, 2011)
Висвітлюється проблема відсутності законодавчо встановлених критеріїв суспільно корисної роботи, що виконується засудженими до покарання у виді громадських робіт та пропонується можливий перелік таких критеріїв.