Політична комунікація як фактор зміцнення і розвитку демократії - Рубан, Ю.Г. (Держава і право, 2011)
Пропонується система базових позицій для аналізу політичної комунікації з точки зору зміцнення і розвитку демократії. Такий аналіз на основі розвитку запропонованих критеріїв відкриває нові можливості для розуміння політичних процесів, що відбуваються в Україні.