Деякі теоретичні засади модельного вивчення політичних процесів - Польовий, М.А. (Держава і право, 2011)
Статтю присвячено аналізові деяких теоретичних проблем побудови моделей політичних процесів. Аналізується зміст понять модель та моделювання.