Засвідчення вірності копій (фотокопій) документів та виписок з них підприємствами, установами та організаціями - Піляй, А.О. (Держава і право, 2010)
Розглядається питання про розширення перечня суб’єктів, яким дано право свідчити вірність копій (фотокопій) документів і виписок із них. Відзначається необхідність оновлення законодавства. Ключові слова: документ, копія, фотокопія, засвідчення, реквізит.