Проблеми формування юридичних дефініцій у процесі дослідження конституційно-правової відповідальності суб'єктів державно-політичних відносин - Книш, В.В. (Держава і право, 2010)
Досліджено співвідношення понять «відповідальність», «соціальна відповідальність», «юридична відповідальність» і «конституційноправова відповідальність», що дало можливість комплексно встановити ступінь відображення соціальних, правових і конституційноправових принципів у процесі юридичного закріплення й застосування конституційноправової відповідальності до суб’єктів владних відносин. Ключові слова: відповідальність, соціальна відповідальність, юридична відповідальність, конституційноправова відповідальність, суб’єкти владних відносин.