Основні методи реалізації управлінської діяльності начальника територіального органу Державної кримінально-виконавчої служби України - Гречанюк, С.К. (Держава і право, 2010)
Науково обґрунтувано управлінську діяльність начальника територіального органу Державної кримінально виконавчої служби України. Досліджено основні управлінські методи діяльності начальника територіального органу Державної кримінально виконавчої служби України. Ключові слова: управління, методи управління, територіальний орган Державної кримінально виконавчої служби України.