Проблеми реформування системи охорони здоров'я: деякі політико-економічні аспекти - Васильєва, І.В.; Місержи, С.Д. (Держава і право, 2010)
Досліджуються деякі політико економічні аспекти реформування системи охорони здоровя. Проаналізована роль груп інтересів у процесі реформування. Обгрунтовується необхідність громадського діалогу щодо реформування галузі і ведуча роль у цьому процесі медичної наукової еліти. Ключові слова: групи інтересів, політична влада, громадський діалог, політична еліта, національна еліта, медична еліта, лобізм.