Фундаментальне дослідження з сучасного конституційного права України - Гринюк, Р.Ф. (Держава і право, 2010)
Рецензія на монографію: Скрипнюк О.В. Курс сучасного конституційного права України: академічне видання / О.В. Скрипнюк. - Х.: Право, 2009. - 468 с.