Ґенеза адміністративного права України - Галунько, В.В. (Держава і право, 2010)
Доведено, що сучасне адміністративне право України увібрало кращі вітчизняні та європейські традиції, захищає права, свободи та законні інтереси фізичних та юридичних осіб в процесі діяльності публічної адміністрації. Ключові слова: адміністративне право, права та свободи людини і громадянина, публічна адміністрація.