Захист прав людини у рамках концепції людського виміру організації з безпеки і співробітництва в Європі - Гаджа, М.В. (Держава і право, 2010)
Охарактеризовано захист прав людини у рамках концепції людського виміру Організації з безпеки і співробітництва в Європі. Визначено основні проблеми та перспективи розвитку захисту прав людини у рамках концепції людського виміру Організації з безпеки і співробітництва в Європі. Ключові слова: права людини, захист прав людини, людський вимір, Організація з безпеки і співробітництва в Європі; захист прав людини у рамках концепції людського виміру Організації з безпеки і співробітництва в Європі.