Іпотека землі за законодавством Російської Федерації: можливості застосування досвіду Україною - Малий, В.Ю.; Панна, І.О. (Держава і право, 2010)
Стаття містить порівняльний аналіз російського та українського законодавства щодо правового регулювання іпотеки землі. Розглядаються досвід і особливості регламентації інституту іпотеки земельних ділянок, можливості використання відповідного досвіду Україною. Ключові слова: іпотека землі, іпотечне кредитування, земельний ринок, Земельний (іпотечний банк), організаційний механізм забезпечення іпотеки землі.