60-річчя члена-кореспондента НАН України А.Є. Конверського (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
15 вересня виповнилося 60 років відомому вченому-філософу членові-кореспондентові НАН України Анатолієві Євгеновичу Конверському.