Теоретичні проблеми вдосконалення колективно-договірного регулювання трудових відносин при проведенні кодифікації трудового законодавства України - Стадник, М.П. (Держава і право, 2010)
Досліджується питання колективно договірних відносин при проведенні кодифікації трудового законодавства в Україні. Вносяться пропозиції щодо внесення змін до діючого КЗпП та проекту Трудового кодексу України Ключові слова: колективно договірне регулювання трудових відносин, кодифікація.