Проблеми реалізації принципів судочинства на стадії перегляду судових рішень у зв'язку з нововиявленими обставинами - Тимченко, Г.П. (Держава і право, 2010)
Досліджується реалізація принципів судочинства в провадженні у зв’язку з нововиявленими обставинами. Сформульовано пропозиції щодо вдосконалення процесуального законодавства. Ключові слова: нововиявленені обставини, підстави перегляду, суб’єкти оскарження, принципи судочинства.