Вимоги до капіталу як основа пруденційного нагляду за страховиком - Зискінд, І.О. (Держава і право, 2010)
Стаття присвячена огляду правових вимог до капіталу страховика як основної гарантії його платоспроможності та основного елементу пруденційного нагляду за