Ототожнення виконавчої влади і приватного сектора у Новому державному управлінні - Береза, А.В. (Держава і право, 2010)
Розглянуто ключові положення концепції Нового державного управління, проаналізовані наслідки її реалізації на практиці; виділено основні причини її неспроможності підвищити ефективність діяльності органів виконавчої влади. Ключові слова: нове державне управління, виконавча влада, ефективність.