Кримінально-правові санкції за порушення недоторканності житла (стаття 162 Кримінального кодексу України) - Присяжнюк, І.І. (Держава і право, 2010)
У статті розглядаються проблеми кримінально правових санкцій за порушення недоторканності житла (стаття 162 Кримінального кодексу України), в тому числі,