Поняття та ознаки завідомо неправосудного вироку як предмета злочину, передбаченого ст. 375 Кримінального кодексу України - Щасний, А.В. (Держава і право, 2010)
У статті розглядаються проблеми предмета злочину, передбаченого ст. 375 КК України. Виділяються та характеризуються його ознаки, формулюється дефініція поняття «неправосудний вирок». Ключові слова: предмет злочину, вирок, неправосудний вирок, протидія.