Ґенеза векселя як боргового цінного папера - Мирославський, С.В. (Держава і право, 2010)
Досліджуються окремі питання формування векселя як боргового цінного паперу у вітчизняній та іноземних правових системах. Ключові слова: вексель, цінні папери.