Аліментні обов'язки інших членів сім'ї та родичів - Волохов, О.С. (Держава і право, 2010)
Виявлено проблеми у врегулюванні аліментних обов’язків інших членів сім’ї та родичів, вироблено рекомендації щодо їх вирішення. Проаналізовано специфіку правового регулювання аліментних зобов’язань зазначених суб’єктів, сімейне законодавство та міжнародний досвід. Ключові слова: аліментні обов’язки, правове регулювання, сімейне законодавство.