Дія соціально-забезпечувального законодавства: проблеми теорії та практики - Чутчева, О.Г. (Держава і право, 2010)
Досліджуються окремі теоретичні й практичні питання щодо дії соціальнозабезпечувального законоадвства. Визначаються можливі перспективи законотворчої діяльності в соціальній сфері в умовах обмежених фінансових ресурсів.