Правове положення організації з безпеки і співробітництва в Європі як суб'єкта міжнародного права - Кубієвич, С.П. (Держава і право, 2010)
Проводиться аналіз деяких юридичних аспектів діяльності Організації з безпеки і співробітництву в Європі в контексті дослідження її правового положення. Особливий акцент приділено дослідженню положень Правил процедури Організаціии з безпеки і співробітництва у Європі, які по своїй природі близькі до типічних статутів міжнародних організацій. Ключові слова: Організація з безпеки і співробітництва, статутні документи.