Вiдроджуючи українську термiнологiю з радiологiї - Кравець, О. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
Рецензія на словник: Бездробний Ю., Козирський В., Шендеровський В. Українсько- англійсько-російський тлумачний словник з радіології та радіологічного захисту. — Київ: Поліграфічна дільниця Інституту теоретичної фізики ім. М. Боголюбова НАН України, 2007. — 320 с.