Юридична природа органів конституційного контролю в Німеччині - Сабадош, В.І. (Держава і право, 2010)
Проведено комплексне та цілісне правове дослідження особливостей утворення та розвитку земельних конституційних судів та Федерального Конституційного суду Німеччини. Сформульовано основні висновки наукового дослідження. Ключові слова: інститут конституційного контролю, конституційний суд, земельний конституційний суд, Федеральний Конституційний суд Німеччини.