Проблеми становлення і розвитку муніципального процесу в Україні - Носова, В.М. (Держава і право, 2010)
В статті розглядається доктринальні підходи до проблеми становлення розвитку муніципального процесу в Україні. Ключові слова: місцеве самоврядування, муніципальний процес, муніципальне процесуальне право.