Правове регулювання та підстави внесення змін до закону про державний бюджет України - Ющенко, І.М. (Держава і право, 2010)
Досліджуються правові засади, порядок, особливості та проблеми внесення змін до Закону про Державний бюджет України на відповідний бюджетний рік, як однієї із стадій бюджетного процесу. Ключові слова: бюджет, бюджетне законодавство, Державний бюджет, Закон про Державний бюджет, зміни до Закону про Державний бюджет, законопроект.