Повноваження на використання адміністративного договору - Завальна, Ж.В. (Держава і право, 2010)
Досліджується зміст повноваження суб’єктів владних повноважень на використання адміністративного договору. Розглядається питання необхідності закріплення в адміністративному законодавстві складових повноваження правомочності на укладення, зміну та розірвання адміністративного договору. Ключові слова: суб’єкт владних повноважень, компетенція, повноваження.