Правове забезпечення встановлення місцезнаходження платника податків як одна з функцій підрозділів податкової міліції - Яцюк, О.В.; Тильчик, В.В. (Держава і право, 2010)
Розглядаються актуальні питання правового регулювання процедури встановлення