Скарбниця знань про український лiс - Стойко, С.; Ковальчук, I.; Копiй, Л. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
Рецензія на книгу: Українська енциклопедія лісівництва. У двох томах / За ред. С.А. Генсірука. — Львів, 1999. — Т 1. — 464 с.; 2007. — Т. 2. — 470 с.